Artikeln publicerades 16 maj 2024

Företagsbesök på Olofsfors Garn & Tyg

Vi besökte Gertrud Persson och Olofsfors Garn & Tyg. Gertrud har drivit butiken på Storgatan 13 sedan 2011, då hon flyttade dit sin verksamhet från Olofsfors.

Butiken är ett utmärkande exempel på ett av Nordmalings fantastiska handlare där såväl utbudet som servicen är enastående.

Affären och utbudet lämnar inget att önska och förtjänar absolut ett besök om man vill botanisera bland textiler, handarbete och tillbehör. Och som förstås är väntat är servicen och kunskapen oöverträffad.

Vi som bor i Nordmalings kommun kan verkligen vara stolta över vår handel och till glädje för våra besökare. Olofsfors Garn & Tyg är också ett av få kvarvarande butiker som erbjuder ett stort utbud av tyg på metervara. Tack Gertrud för att du driver din butik och ditt företag i Nordmaling.