Artikeln publicerades 11 april 2024

Företagsbesök - Rundviks Now & Then AB

Företagsbesök hos Robert Osbourne och Emma Allbrink som nyligen har öppnat butiken ”Rundviks Now & Then AB” i centrumhuset i Rundvik.

”Det känns helt rätt med en livsmedelsbutik här”, är en tanke som är lätt att tänka när man kliver in. Emma och Robert har haft bråda dagar och det har hänt mycket på de åtta dagar de hunnit ha öppet. Den lilla butiken har såväl mejerikylar, välfyllda frysdiskar och mycket annat som man förväntar sig hos en dagligvaruhandel.

Robert Osbourne och Emma Allbrink, Rundviks Now & Then AB

- Och mer blir det!

De kommer utöka sin verksamhetsyta med mer dagligvaruartiklar och livsmedel förstås, men även öppna ett café och en ”loppisdel” där folk kan sälja sina prylar. Det blir ett värdefullt inslag i centrumhuset som en levande mötesplats i Rundvik för såväl lokala som långväga besökare.

Butiken erbjuder också utkörning av dagligvaror och hjälp med uppackning och service till äldre och rörelsehindrade. Eller som Bobby och Emma säger – ”Vi vill bidra till trivsel, service och samhällsnyttan också”!

Tack Emma och Bobby för att ni valt att driva företag i Nordmaling – Stor lycka till -och vi ses på Rundviks Centrumhus och Rundviks Now & Then!