Artikeln publicerades 23 mars 2024

Nätverksträff för besöksnäringsföretag

Vilken trevlig och givande nätverksträff med duktiga företagare vi hade i tisdags!

Träffen inleddes med ett intressant företagsbesök hos Maria som driver Alex&Dåda Re-design Länk till annan webbplats. med stort hjärta och passion för hållbarhet och sitt skapande. Maria lämnade ingen oberörd när hon berättade om textilbranschens baksida och hur vi som konsumenter luras till att tro att vi gör bra val. Tack för att du bidrog till att vi blev lite klokare Maria Vigström

Vi åkte sedan vidare till Pensionat Rundvik där kvällens värdpar Agneta Arnqvist Jakobsson och Thomas Jakobsson väntade.Vi var många som förvånades över hur många välinredda rum som rymdes i Pensionatet, som förutom god service erbjuder flexibla lösningar avseende servering av mat utifrån kundens önskemål.

Nätverksträffarna skapar en mötesplats för småföretagare som många gånger delar samma utmaningar och kan dela med sig av erfarenheter och kunskap till varandra för att gå mot ett hållbart företagande. Just arbetet med hållbarhet var något som engagerade alla företagare på ett eller annat sätt.

Genom att lära känna varandra kan vi också rekommendera och sälja varandra vilket innebär att besökarna stannar längre i kommunen och bidrar till tillväxt för företagen.

Tack alla ni som deltog, för att ni på ett fantastiskt sätt driver företag i Nordmalings kommun och tack Agneta och Thomas för fint värdskap!