Köpa och sälja företag

Om du funderar på att köpa eller sälja ett befintligt företag, kan nedanstående kontakter vara till hjälp. Du kan även vända dig till kommunens näringslivsutvecklare för rådgivning.

Näringslivsutvecklare

Conny Nordendahl - 0930-14385 conny.nordendahl@nordmaling.se

Stina Sylvin - 0930-14132 stina.sylvin@nordmaling.se

Kontakter

Bolagsplatsen

Rikstäckande marknadsplats för företagsöverlåtelser, investeringsmöjligheter m.m. Läs mer på Bolagsplatsen. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Länk till annan webbplats.

Länia företagsförmedling

Länia är till för dig som vill sälja, köpa eller värdera företag. Vi vet att varje enskild affär har stor betydelse för alla som är inblandade. Läs mer på Länia företagsförmedlingLänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Länk till annan webbplats.

Objektvision

Innehåller företag till salu, företagsbostäder m.m. Läs mer på Objektvision Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Länk till annan webbplats.

Svensk företagsförmedling

Företagsöverlåtelser och rådgivning. Läs mer på Svensk företagsförmedlingLänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Länk till annan webbplats.

Tactic företagsförmedling AB

Tactic företagsförmedling värderar och förmedlar företag, som är till försäljning. Företaget arbetar diskret och proaktivt och håller ett högre tempo i alla steg. Finns i Umeå och Luleå. Läs mer på Tactic företagsförmedling AB Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Länk till annan webbplats.

CooCon - Ägarskiften i praktiken

Connect Norr har i samarbete med Coompanion tagit fram CooCon-processen för att hjälpa till med ägarskiften i företag. Läs mer om CooCon-processen på www.agarskiften.com Länk till annan webbplats.

Conny Nordendahl och Stina Sylvin, Näringslivsutvecklare vid Nordmalings kommun

Conny Nordendahl och Stina Sylvin, Näringslivsutvecklare vid Nordmalings kommun